Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Columbus Marine Business


Columbus

De COLUMBUS melamine servies collectie is de perfecte collectie voor mensen die willen praktische en elegante servies sets aangenaam en comfortabel maaltijden aan boord te genieten. Deze collectie is gemaakt van twee -tone , ( elk stuk is blauw aan de buitenkant ) , top kwaliteit onbreekbaar melamine. De melamine gerechten zijn ontworp...


Columbus

De COLUMBUS melamine servies collectie is de perfecte collectie voor mensen die willen praktische en elegante servies sets aangenaam en comfortabel maaltijden aan boord te genieten. Deze collectie is gemaakt van twee -tone , ( elk stuk is blauw aan de buitenkant ) , top kwaliteit onbreekbaar melamine. De melamine gerechten zijn ontworpen met een lichte rand voor meer gemak .De polycarbonaat glazen en de MS wijnglazen zijn groot , zodat u kunt genieten van heerlijke wijnen en sterke dranken aan boord.

De COLUMBUS nautische collectie komt ook met een breed scala van mariene accessoires voor de tafel en de keuken aan boord. Deze lijn is een van de matrozen ' favoriete nautische servies lijnen vanwege de hoge kwaliteit van de slijtvaste materialen en het heerlijke nautische design. Alle stukken bevatten verschillende ontwerpen en kan worden afgestemd op.

Meer

Columbus Marine Business  There are no products in this category