Linnen

Informatie

Aanbiedingen

Moon servies
Linnen

Linnen

Linnen  Er zijn 19 producten

Subcategorieën

 • Tafellinnen

  Diversiteit aan modellen in tafelkleden en individueel. Van gladde kleuren tot strepen of prints, al het textiel wordt gekenmerkt door zijn anti-vlek eigenschappen. In gelamineerde of harsachtige stoffen zijn alle items gemaakt van hoogwaardige materialen, bestand tegen wassen en duurzame kleuren.

 • Bedlinnen

  TEXTIEL VOOR SLAAPKAMER EN CABINE
  Verschillende lijnen textiel voor slaapkamer en hut, waaronder hoeslakens en werkbladen, quilts, dekbedovertrekken en een breed scala aan kussenhoezen. Alle items zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, duurzaam en zorgzaam tot in het kleinste detail.
  Vaarliefhebbers zullen een van de topartikelen van Marine Business vinden: de elastische onderlakens die aan elke bodem van een boot kunnen worden aangepast.

 • Badkamer en strand linnen
  NAUTISCH ONTWERP LINNEN VOOR BADKAMER EN STRAN.
  Mooie voor op de boot, leuk design en maakt het net weer een klein beetje af.

 • Nautische matten

  Nautische boot matten kopen. Goede kwaliteit boot matten, hoe je boot schoon met deze droogloop matten met een leuk design. geeft je een warm welcome als je aan boord stapt. In verschillende designs met leuke kleuren en opduiken.

 • Nautische Tassen

  Mooie hippe nautische tas sen die mooi bij de boot hoort. Met deze tas begint het nautische gevoel die je hebt als je ene mooie boot tocht in het vooruitzicht hebt.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 19 items
Toont 1 - 12 van de 19 items