Northwind Marine Business

Noordenwind De perfecte nautische servies !

De NORTHWIND melamine servies is favoriete lijn Marine Zakelijke klanten en door de jaren heen is het uitgegroeid tot een klassieker merk. Met zijn klassieke nautische design en een informele maar dynamisch tintje , de Northwind servies combineert de windroos op een blauwe of witte achtergrond i...

Noordenwind De perfecte nautische servies !

De NORTHWIND melamine servies is favoriete lijn Marine Zakelijke klanten en door de jaren heen is het uitgegroeid tot een klassieker merk. Met zijn klassieke nautische design en een informele maar dynamisch tintje , de Northwind servies combineert de windroos op een blauwe of witte achtergrond in al zijn stukken om een prachtige servies collectie , waar elk stuk past bereiken .

Voor het diner borden kunt u kiezen tussen een ronde of rechthoekige plaat . Soepkommen kan de klassieke kom soep of een diepere kom, die ook kan worden gebruikt voor pasta of granen zijn. Alle servies stukken zijn vervaardigd in melamine , en kan worden aangevuld met een grote selectie van nautische artikelen zoals onbreekbare bekers en glazen , en een bijpassende wijn rek en emmer .


Meer

Northwind Marine Business  Er zijn 26 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 26 items
Toont 1 - 12 van de 26 items