Serviezen  Er zijn 141 producten

Subcategorieën

 • Columbus Marine Business


  Columbus

  De COLUMBUS melamine servies collectie is de perfecte collectie voor mensen die willen praktische en elegante servies sets aangenaam en comfortabel maaltijden aan boord te genieten. Deze collectie is gemaakt van twee -tone , ( elk stuk is blauw aan de buitenkant ) , top kwaliteit onbreekbaar melamine. De melamine gerechten zijn ontworpen met een lichte rand voor meer gemak .De polycarbonaat glazen en de MS wijnglazen zijn groot , zodat u kunt genieten van heerlijke wijnen en sterke dranken aan boord.

  De COLUMBUS nautische collectie komt ook met een breed scala van mariene accessoires voor de tafel en de keuken aan boord. Deze lijn is een van de matrozen ' favoriete nautische servies lijnen vanwege de hoge kwaliteit van de slijtvaste materialen en het heerlijke nautische design. Alle stukken bevatten verschillende ontwerpen en kan worden afgestemd op.

 • Welcome on board...

  Welkom aan boord

  De Welkom aan boord collectie is de perfecte mix van kwaliteit, design en nautische veiligheid aan boord . De melamine serviesgoed en de Tritan ™ bekers en glazen hebben een anti-slip basis. Geniet van het varen zonder zorgen over objecten omvallen op de tafel als alle zeilen stukken zijn van topkwaliteit en schokbestendig .

 • Northwind Marine Business

  Noordenwind De perfecte nautische servies !

  De NORTHWIND melamine servies is favoriete lijn Marine Zakelijke klanten en door de jaren heen is het uitgegroeid tot een klassieker merk. Met zijn klassieke nautische design en een informele maar dynamisch tintje , de Northwind servies combineert de windroos op een blauwe of witte achtergrond in al zijn stukken om een prachtige servies collectie , waar elk stuk past bereiken .

  Voor het diner borden kunt u kiezen tussen een ronde of rechthoekige plaat . Soepkommen kan de klassieke kom soep of een diepere kom, die ook kan worden gebruikt voor pasta of granen zijn. Alle servies stukken zijn vervaardigd in melamine , en kan worden aangevuld met een grote selectie van nautische artikelen zoals onbreekbare bekers en glazen , en een bijpassende wijn rek en emmer .

  
  
 • Regata Marine Business

  Regata

  Zet wat kleur op uw boot ! De REGATA collectie is de meest kleurrijke en levendige lijn in de Marine Zaken catalogus . Het ontwerp is geïnspireerd op de nautische vlaggen en alle stukken zijn verschillend, maar matching.

  Deze set van gerechten , vervaardigd in melamine , bestaat uit 5 belangrijkste niet- slip stukken. Ze hebben een non - slip ring op de basis die kleeft aan de tafel borden en glazen bewegen tijdens het varen of voor anker te voorkomen .

  De lijn bevat ook praktische plastic bedekt tafelkleden , onbreekbare glazen en wijnglazen , servet en servet houders en een grote selectie van gecoördineerde nautische accessoires om uw tafel te kleden .

 • Sea Marine Business Sea

  Sea


  De SEA collectie is een frisse en nautische collectie die zal fleuren uw maaltijden en aperitieven aan boord. Het servies set is gemaakt van melamine en voorzien van borden en kommen , kopjes koffie en ontbijt , snack sets en trays .

  Het heeft ook een reeks roestvrij staal bestek van de rest van de collectie passen .

 • Toscana Marine Bussiness

  Toscana

 • Bali Marine Business

  Bali Marine Business

 • Harmony Servies Marine...

  Harmony Servies Marine Business

 • Palm

  Palm

 • Party Marine Business

  Partij

  Drankjes en feesten aan boord ! De PARTY collectie biedt de perfecte en essentiële yachting accessoires voor speciale gelegenheden , borrels en feesten met familie of vrienden .

  Er zijn stapelbaar bril die nemen minimale ruimte , wijn of champagne glazen met gekleurde of blauw stengels , alle vervaardigd in onbreekbaar polycarbonaat, aperitief sets , een unieke champagne emmer en een reeks van valpreventie ondersteunt voor kopjes en glazen gemaakt en ontworpen door ervaren zeilers dus je kunt het beste feest ooit aan boord te hebben , helemaal vrij van zorgen !

 • Packs 13 stuks Marine...

  packs

  Hier vindt u een selectie van melamine nautische servies door Marine Business, gemaakt in verpakkingen voor het gemak te vinden. Er zijn verpakkingen van  13 stuks , voor 6 of 4 personen respectievelijk

  Alle stukken servies komen praktisch en herbruikbare multifunctionele manden , zodat schotels kunnen worden opgeslagen en opgeruimd .

 • Packs 24 stuks Marine...

  packs

  Hier vindt u een selectie van melamine nautische servies door Marine Business, gemaakt in verpakkingen voor het gemak te vinden. Er zijn verpakkingen van 24 stuks en de verpakkingen van 13 stuks , voor 6 of 4 personen respectievelijk.

  Alle stukken servies komen praktisch en herbruikbare multifunctionele manden , zodat schotels kunnen worden opgeslagen en opgeruimd .

 • Love servies Marine...

  Love servies van Marine Business 6 stuks

 • Rosette servies van...

  Rosette servies van Marine Business

 • SAILOR SOUL

   SAILOR SOUL

 • MELAMINE DINER SET...

  MELAMINE DINER SET PINSTRIPE 16-DELIG - NAVY

 • Eclipse Melamine diner...

  Eclipse Melamine diner set 16-delig - Navy/white

 • Seramika Melamine...

  Seramika Melamine diner set 16-delig - Off-white

 • Lux Marine Business

  Lux onbreekbaar glasservies.

 • Mistral melamine servies

  Mistral Melamine Servies

 • Moon Marine Business

  A collection of jugs and essential glassas that can not be missed at home or on the boat. Several colors to choose or combine in ultra durable and high resistant material, suitable for the dishwasher and everyday use.

  Scheepsservieswinkel.nl

per pagina
Toont 1 - 12 van de 141 items
Toont 1 - 12 van de 141 items